Vaj Esencial Livando

350L

Përshkim

I mirenjohur per efektet e tij qetesuese. Aroma e ketij vaji eshte relaksuese per mendjen dhe trupin.

Përbërës tërësisht natyral

Shipping Weight 38.18 g
Dimensions 2.5 × 2.5 × 8.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla