Vaj Esencial Kanelle

1,400L

Përshkim

Permban antioksidante, vlera anti-inflamatore e antimikrobiale.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

5ml

Shipping Weight 36.60 g
Dimensions 2.4 × 2.4 × 5.8 cm

Përfitimet dhe Këshilla