Vaj Esencial Eukaliptus

800L

Përshkim

Gjethja e eukaliptus ka perberes te cilet ndihmojne ne kontrollin e sheqerit ne gjak. Gjithashtu, keta perberes kane veti anti-bakteriale.
Vaji i Eukaliptus ndihmon ne trajtimin  e dhimbjeve, inflamacioneve, e gjithashtu ndihmon ne bllokimin e kimikateve qe shkaktojne asmen.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

8ml

Dimensions 2.5 × 2.5 × 7.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Aplikoni 2-3 pika prej vajit.