Vaj Esencial Citronella

650L

Përshkim

Ka arome te forte limoni. Pervec perdorimeve mjekesore, perdoret edhe si aromatizues.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

10ml

Shipping Weight 40.14 g
Dimensions 2.4 × 2.4 × 6.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla