Vaj Chia

2,200L

Përshkim

Vaj teper ushqyes, ne ngjyre te arte. Permban sasi te konsiderueshme Omega-3, teper e nevojshme per organizmin.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

100ml

Dimensions 4.8 × 4.8 × 15.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla