Vaj Chia

600L

Përshkim

Vaj teper ushqyes, ne ngjyre te arte. Permban sasi te konsiderueshme Omega-3, teper e nevojshme per organizmin.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

10ml

Dimensions 3 × 3 × 8.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla

  • Fillimisht lani dhe thani butesisht fytyren.
  • Spruconi nje tonik e me pas masazhoni lehte vajin.