Vaj Bajame

400L

Përshkim

  • Ushqen dhe rigjeneron lekuren duke zbehur shenjat e mbetura nga operacionet apo humbjet e peshes.
  • I jep lekures nje pamje te gjalle e te bute.
  • Permireson qarkullimin e gjakut.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

20ml

Shipping Weight 47.21 g
Dimensions 2.7 × 2.7 × 8.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla