Vaj Bajame

1,150L

Përshkim

Ky vaj ushqen dhe forcon floket tuaj.
I domosdoshem per trajtimin e renies se flokeve.  Mjaftojne disa pika dhe floket tuaja do te jene me te buta e me shkelqim.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

100ml

Shipping Weight 228.97 g
Dimensions 4.5 × 4.5 × 16.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla