Vaj Argani

Cilesia me e mire nga Maroku

1,300L

Përshkim

Ushqen lekuren, jep elasticitet dhe vonon shfaqjen e rrudhave.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

30ml

Shipping Weight 120.57 g
Dimensions 3.5 × 3.5 × 10.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla

I pasur me Vitamine E