Uthull Molle

250L

Përshkim

Uthull molle e parafinuar

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

100ml

Dimensions 4 × 4 × 15 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Hollojeni uthullen me uje. Aplikojeni ne floke, e me pas lani floket si normalisht.