Uthull Molle

500L

Përshkim

Uthull molle e parafinuar

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

500ml

Dimensions 8 × 8 × 23 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Hollojeni uthullen me uje. Aplikojeni ne floke, e me pas lani floket si normalisht.