Tonik Acne Off

Hapi i dyte per fytyre pa akne

1,000L

Përshkim

I pergatitur me rreth 13 lloje bimesh kurative.
Zvogelon poret dhe balancon nivelin e pH ne lekure, duke krijuar keshtu nje shtrese mbrojtese.

Përbërës tërësisht natyral

Artisan Formula

Juniper Essential Oil, Tea Tree Oil, Vaj Esencial Lemongras, Vaj Esencial Olibanium, Witchhazel

Volumi

100ml

Shipping Weight 123.52 g
Dimensions 3.9 × 3.9 × 15 cm

Përfitimet dhe Këshilla

  • Fillimisht lani fytyren.
  • Spruconi tonikun 2-3 here.