Tea Tree Oil

800L

Përshkim

Ne lekure, ky vaj aplikohet per infeksionet si akne e infeksionet fungale te thonjve.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

8ml

Shipping Weight 38.49 g
Dimensions 2.5 × 2.5 × 7.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla