Tanning Oil

1,800L

Përshkim

Kombinim i detajuar vajerash, te presuar 100% ne te ftohte. Kjo perzierje do t’ju jape nxirjen e deshiruar.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

100ml

Shipping Weight 122.88 g
Dimensions 4.9 × 3.3 × 15.4 cm

Përfitimet dhe Këshilla