Shea Butter

1,000L

Përshkim

Ndihmon ne ushqyerjen dhe zbutjen e lekures se thate. Gjalpi Shea ka perberes qe ndihmojne ne reduktimin e enjtjes se lekures. Ndihmon ne reduktimin e ekzemes.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

100ml

Dimensions 5.5 × 5.5 × 6 cm

Përfitimet dhe Këshilla