Shampo Natyrale | Livando-Geranium |

Shampo 100% Natyrale per nje balance te shkelqyer

1,300L

Përshkim

Nese floket tuaj jane te trashe dhe ju duhet kohe t’i krihni, kjo shampo do t’i zbuse ato.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

125ml

Formulë Artizanale

Vaj Esencial Geranium, Vaj Esencial Livando

Shipping Weight 161.79 g
Dimensions 4.5 × 3 × 15 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Ushqen dhe zbut floket tuaj.