Sfungjer Loofah

400L

Përshkim

Frut i thare i bimes Loofah, sfungjeri ideal per pastrimin e lekures, pa e demtuar ate. Stimulon qarkullimin e gjakut,

Përfitimet dhe Këshilla

Largon qelizat e vdekura pa e demtuar lekuren