Parfumi Shqiperia Ime

1,010L

Përshkim

Nje nga parfumet me te kerkuar ne Itali. Unisex, arome e deshiruar nga te gjithe.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

50ml

Përfitimet dhe Këshilla