Miracle Hair Mask

5,000L

Përshkim

Unike, artizanale, kjo formule ka potencial te shkelqyer ne rritjen e fokeve.  Pergatitur me profesionalizem, baza e saj eshte palca e lopes. Gjithashtu trajton problemet e skalpit te kokes.

Përfitimet dhe Këshilla

Aplikojeni ne rrenjet e flokeve