-15%

Kremi Lady Under Eye

Zgjidhja natyrale per rrathet e syve

3,500L 2,990L

Përshkim

I pergatitur ne menyre profesionale, ky krem ka ne perberjen e tij rreth tete perberes 100% Natyrale.
Ky kombinim ideal dedikuar zones me delikate te fytyres, ushqen rrathet e syve dhe i jep nje pamje me te shendetshme.

Përbërës tërësisht natyral

Artisan Formula

Aloe Vera, Vaj Esencial Paculi, Vaj i Farave te Rrushit, Vaj i Fares se Kumbulles, Vaj Kastori

Volumi

15ml

Shipping Weight 64.65 g
Dimensions 4.2 × 4.2 × 3.4 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Aplikoni butesisht kremin ne zonen e rratheve te syve