Kreher Sandalwood

Elegant dhe i lehte

1,400L

Përshkim

Kreher i vecante, prodhuar nga druri aromatik  i Sandalit.
Elegant, i lehte dhe anti-statik, ky kreher nuk elektrizon floket tuaj.

Përbërës tërësisht natyral

Shipping Weight 49.75 g

Përfitimet dhe Këshilla