Kolagjen Vegjetal

1,300L

Përshkim

Kolagjeni eshte nje proteine e domosdoshme, e cila ndihmon lekuren te qendroje e bute, elastike dhe e bukur. Gjithashtu eshte nje ndihmese e madhe per parandalimin e plakjes se lekures.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

10ml

Shipping Weight 41.61 g
Dimensions 2.5 × 2.5 × 7 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Fillimisht pastroni fytyren. Aplikoni produktin direkt ne fytyre ose perziejeni me nje vaj tjeter te pershtatshem per llojin e lekures suaj.