Healing Cream

Përshkim

Krem i prodhuar ne kushte shtepie, ideal per kurimin e plageve te djegieve. Rigjeneron lekuren e demtuar brenda nje periudhe te shkurter kohore.

Përfitimet dhe Këshilla