Forever Royal Jelly®

5,360L

Përshkim

Forever Royal Jelly, ose qumeshti i bletes krahes enzimave, permban proteina, lende minerale, vitaminat A, C, D E dhe B-komplekse, si dhe 8 aminoacidet me te domosdoshme.

Përfitimet dhe Këshilla