Forever Kids®

1,800L

Përshkim

Keto tableta qe pertypen, me shije natyrale rrushi permbajne fitiushqyes te marra nga brokoli, spinaqi, panxhar dhe ushqyes te tjere nga frutat dhe perimet.

Përfitimet dhe Këshilla

Te pershtatshme per femijet e moshes 2 vjec e me shume.