Forever Freedom®

5,600L

Përshkim

Qendroni aktiv me disa gllenka te shijshme te Forever Freedom. Ju do te keni rekomandimin tuaj ditor per Glucosamine Sulfate dhe Chondroitin Sulfate- element esenciale qe ju ndihmojne per te mbajtur funksionim dhe levizshmeri te shendetshme te nyjeve.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

1liter

Përfitimet dhe Këshilla