Forever Bee Propolis®

5,185L

Përshkim

Propolis eshte substance mbrojtese qe bletet mbledhin dhe perdorin per te fortifikuar zgjuan e tyre. Ai permban 22 aminoacide dhe Vitaminat B-Komplekse.

Përfitimet dhe Këshilla