Forever Bee Pollen®

2,480L

Përshkim

Poleni i bletes permban vitaminat C,D, E dhe K, Beta-Karoten, vitaminat B-kompleks, lendet minerale, enzimat dhe koenzimat, acidet dhjamore me origjine bimore, karbohidratet, proteinat dhe 22 aminoacide.

Përfitimet dhe Këshilla

Rrit energjine dhe ndihmon kunder alergjise, por duke filluar me doza te vogla.