Forever B12 Plus®

2,500L

Përshkim

Vitamina B12 dhe Acidi folik punojne se bashku per te ndihmuar ne prodhimin e rruazave te kuqe te gjakut.
Ky produkt kombinon keto dy vitamina esenciale ne nje formule te qendrueshme.

Përfitimet dhe Këshilla