Forever Aloe Vera Gel

L 4,100.00

Përshkim

Produkti i pare qe ka marre certifikate International Aloe Science Council per pasterti. Xheli jone i Aloes ndihmon sistemin tuaj tretes dhe absorbimin e ushqyesve.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

1liter

Shipping Weight 1.2 kg

Përfitimet dhe Këshilla

General Enquiries

There are no enquiries yet.