Forever Aloe Bits ‘N Peaches®

4,900L

Përshkim

Perfitimet e Aloes, perforcuar me shijen natyrale dhe te perqendruar te pjeshkave e bejne ate nje pije te shijshme, te mire per ju.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

1liter

Përfitimet dhe Këshilla