Forever Aloe Berry Nectar™

4,100L

Përshkim

Nje shperthim i boronices se kuqe dhe molles ju sjellin nje shije te embel natyrale. Fuqija antioksidante e boronices ka treguar te jete 20 here me e fuqishme sesa ajo e vitamines C dhe permban proanthocyandines qe sigurojne mbrojtjen e sistemit urinar.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

1liter

Përfitimet dhe Këshilla