Face Derma Roller

1,800L

Përshkim

Zbeh njollat, shenjat ne fytyre e rrudhat gjithashtu.

Përbërës tërësisht natyral

Shipping Weight 85.83 g
Dimensions 16.2 × 4.8 × 3.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla