Eliksire Antimykotike

500L

Përshkim

Produkt teper efektiv ne perterirjen e zonave te demtuara te lekures.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

10ml

Shipping Weight 31.79 g
Dimensions 2.5 × 2.5 × 7.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Fillimisht pastroni zonen e demtuar e me pas aplikoni eliksirin.