-17%

Deodorant Natyral

Lamtumire kimikate

1,200L 1,000L

Përshkim

Lamtumire kripera kancerogjene te aluminiumit!
100% Natyral, 100% i Pademshem dhe arome e fresket lemongrasi.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

50ml

Artisan Formula

Aloe Vera, Hidrosol Livando, Vaj Esencial Lemongrass, Vaj Esencial Mente

Dimensions 5 × 3.8 × 11 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Perdoreni kete produkt 1-2 here ne dite.