Bye Bye Sun

Mbrojtje 100% Natyrale nga rrezet UV

2,200L

Përshkim

Perzierje 100% Naytrale qe do t’i jape mbrojtjene  duhur lekures suaj. Kombinuar me Vajin e Plazhit, ky produkt eshte i duhuri per cdo dite ne plazh.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

100ml

Shipping Weight 129.95 g
Dimensions 4 × 4 × 14.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Aplikojeni ne te gjithe trupi, para ekspozimit ne diell