Argjile e Bardhe

Maske e thjeshte qe nuk duhet t’ju mungoje

400L

Përshkim

Argjila e bardhë është një mundësi e shkëlqyeshme për pothuajse të gjitha llojet e lëkurës, duke punuar vërtet mirë për llojet normale të lëkurës (lëkura që nuk është as me vaj as e thatë), si dhe për lëkurën e thatë. Argjila e bardhë funksionon si një eksfoliant shumë i butë, duke hequr butësisht qelizat e vdekura dhe të thata të lëkurës për t’ju lënë një ndjesi të  butë fytyrë me shkëlqim natyral si dhe duke zvogëluar madhësinë e poreve tuaja. Ajo gjithashtu punon për të tërhequr shumë butësisht papastërtinë, vajin dhe grimin nga thellësia brenda poreve.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

60gr

Shipping Weight 71.90 g
Dimensions 4.5 × 4.5 × 9.8 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Pergatiteni masken duke perdorur nje tonik, Uthull Molle ,ose uje. Aplikojeni ne fytyre, e lereni te thahet per 15 minuta. Shpelajeni fytyren me uje.