Aloe First® Spray

3,200L

Përshkim

Ky produkt thelbesor i kutise se ndihmes se pare nuk permban vetem Aloe Vera, por edhe propolis blete e ekstrakte nga njembedhjete bime per te ndihmuar ne qetesimin e djegjeve, prerjeve, gervishtjeve te vogla.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

100ml

Përfitimet dhe Këshilla