Acne Off Facewash

Hapi i pare per fytyre pa akne

1,300L

Përshkim

Nje perzierje e detajuar per pasterti maksimale.
Pergatit lekuren tuaj per hapat e metejshem te largimit te akneve.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

100ml

Shipping Weight 128.40 g
Dimensions 3.8 × 3.8 × 14.9 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Perdoreni laresin ne mengjes dhe mbremje.