Acne Off Cream

Hapi i fundit për një fytyrë pa akne.

L 3,000.00

Përshkim

Kremi Acne Off është një produkt artizanal, i formuluar nga farmaciste Eriona dhe i përgatitur me përbërës 100% natyral. Kombinimi i ekstrakeve të ndryshme bimore, ku ndër to përmendim Tea Tree, Frankincens, Patchouli, Grapeseed, Pomegranate, Aloe Vera etj. e bejnë këtë formulë shumë unike për të ndihmuar në trajtimin e akneve dhe parandalimin e shenjave të tyre. Ky krem ushqen dhe hidraton fytyrën. Duke vepruar në sipërfaqe të lëkurës, ndikon në përtharjen dhe parandalimin e infektimit të pucrave, dhe në rigjenerimin e shpejtë të lëkurës.

Ky krem, edhe pse është një formule unike dhe me përbërës 100% natyral vepron vetëm mbi sipërfaqen e lëkurës. Nëse faktorët e brendshëm që shkaktojnë aknet janë potencial, efekti i kremit mund të jetë minimal. Nëse ky krem do të ketë efekt në lëkurën tuaj, rezultati pritet të jetë i dukshëm pas një muaji. Dieta ushqimore dhe prania e stresit kanë një efekt shumë të madh në lëkurë.

Kujdes: Nëse keni alergji nga ndonjë përbërës i këtij produkti ose shfaqni alergji pas përdorimit, ju lutemi ndërpriteni përdorimin e këtij produkti!

 

 

Përbërës tërësisht natyral

Formulë Artizanale

Frankincense, Tea Tree, Vaj Esencial Patchouli, Vaj i Fares se Zeze

Volumi

20gr

Shipping Weight 0.233 kg
Përmasa 5.5 × 5.5 × 4.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Përdorimi:
  • Lajmë fytyrën me ujë të vaket, duke aplikuar larësin (ne rekomandojmë larësin Acne Off).
  • Thajmë fytyrën dhe në një tampon/pambuk sprucojme tonikun (ne rekomandojmë Acne Off Tonic), dhe më pas pastrojmë fytyrën me të. Nuk është e nevojshme të shpëlahet fytyra nëse aplikoni Toniku Acne Off.
  • Më pas vendosim kremin Acne Off, duke e masazhuar lehtë në fytytrë.
Ky krem rekomandohet të përdoret 1-2 herë në ditë.  

General Enquiries

There are no enquiries yet.