Procyanidina tek Farat e Rrushit dhe efektet e saj kuruese tek personat me Diabet Mellitus

Sipas njё studimi tё bёrё nё Kinё, u zbulua se ekstraktet e vajit tё Farave tё Rrushit ndihmojnё nё uljen e sheqerit nё gjak dhe nivelit tё glukozёs tek pacientёt me Diabet Melitus.

Studiuesit nё kolegjin e Shkencave Ushqimore tё Universitetit tё Agrikulturёs nё Shenyang u dhanё suplemente me ekstraktet e farave tё rrushit disa minjve diabetikё. Minjtё tё cilёve u ishin dhёnё ekstrakte tё procyanidinёs u krahasuan me njё grup minjsh tё cilёt nuk kishin marrё asgjё.

Pas 6 javёsh ata zbuluan se ekstraktet e farave tё rrushit (procyanidin oligomers) kishin njё efekt tё fortё antidiabetik tek minjtё.

Studime tё mё pёrparshme kanё treguar se resveratroli qё gjendet nё farat e rrushit mund tё luftojё kancerin, po ashtu tё shёrojё plagёt e lёkurёs, tё ngadalёsojё shtimin e bakterieve nё infeksionet e dhёmbёve, dhe tё pёrmirёsojё funksionin e mёlcisё.

Vajin e Farave te Rrushit 100% pure, te presuar ne te ftohte, me cilesine premium e gjeni tek Sekretet e Natyres!

Shendeti Juaj nen Perkedheline e Natyres!