Perkujdesja dhe Trajtimi i Lekures me produkte BIO… Eriona Xhaferaj ” Ne Shtepine Tone “

Si te kujdesemi ne menyren me te mire per lekuren tone. Maska , skrabe dhe serume totalisht Bio na pergatit farmacistja jone dhe na keshillon si te kemi nje Lekure te Shendetshme dhe te Kulluar nga Bukuria !!