Pastrimi i poreve të lëkurës në mënyrë Natyrale

Pastrimi jo I rregulltë I poreve të lëkurës është ndër faktorët kryesorë që ndikon në formimin e pikave të zeza . Kanella dhe Mjalti konsiderohen si kombinim shumë efektiv në pastrimin e tyre .

Gjithashtu ky kombinim rrit qarkullimin e gjakut dhe e bën lëkurën tuaj më të butë .

Mënyra e Përgatitjes :

Përzieni 1 lugë Mjaltë dhe 1 lugë Kanellë . Aplikojeni masën e përftuar në fytyrë dhe mbajeni të aplikuar për 5-10 minuta. Fillimishtë lajeni fytyrën me ujë të ngrohtë dhe pastaj me ujë të ftohtë për të mbyllur poret .

Bukuria juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës