Msc. Farmaciste Eriona Xhaferaj

Në mars 2013 Eriona mbrojti Masterin Shkencor në Universitetin e Camerinos në Itali, mbi dëmet që shkajtojnë përbërës të ndryshëm sintetik të kozmetikës në shëndet. Njohuritë e thella mbi efektet absolute të përbërësve natyralë, bënë që ajo t’ia besonte Sekreteve të Natyrës suksesin e punës së saj dhe rrjedhimisht të arrinte kënaqësinë e klientit me përgatitjet artizanale dhe autentike kozmetike e mjekësore me përbërës totalisht natyralë.

Diplomimi i farmaciste Eriona Xhaferaj nga Insituti Anglez Formula Botanica në “Organic Science in Skincare” dhe “Organic Anti-Ageing Formulation” ishin një nga hapat më të rëndesishme për të sjellë formulime tejet profesionale për tregun shqiptar ku ndër të tjera mund të përmendim Natural Deodorant dhe Snail Cream.

Lexo intervistën

Youtube

Secrets of Nature Ltd Testimonials

AH

Aida H

Jam shumë e kënaqur nga produktet Bio, kam blerë 4-herë vaj Argani. Faleminderit që jeni!

AQ

Anduena Q.

Ku ka sot vlerësim më të madh  sesa BESIMI! “SECRETS OF NATURE”- Ph. Eriona janë të besueshëm.

MM

Marsela M.

Pasi kam provuar vajin e Arganit për fytyrën dhe flokët nuk më është dashur asnjë produkt tjetër. Pasi është perfekt për një lëkurë të gjallë dhe flokë të mrekullueshëm, plotë shkëlqim dhe butësi.