Një recetë e thjeshtë dhe e shpejtë për kollen e thatë

Zieni 6 hurma te thata (pa bërthamë ) në ½ liter qumësht me temperature të ulët për  25 minuta.

Shtoni 2-3 pika vaj të  farës së zezë

Pini 3 filxhan në ditë

Kjo recetë ndihmon në përmirësimin e kollës së thatë

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkedhelinë e Natyrës…