Nëse vuani nga Osteoporoza atëherë kini kujdes nga kjo bimë

Hithëra është një ndër bimët e cila përdoret shumë në fushën e mjeksisë si bimë medicinale.

Ajo është kuruese dhe parandaluese shumë e mirë e një sërë problemesh shëndetësore.

Nëse ju vuani nga osteoporoza atëherë nuk këshillohet që ju të pini çajin e kësaj bime apo të përdorni farat e saj sepse kjo ndikon ne shtimin e dhimbjeve .

Për të parandaluar Osteoporozën :

  1. Konsumoni dietë të shëndetshme me ushqime që përmbajnë shumë Kalcium .
  2. Qëndroni në mënyrë të moderuar nën dritën e diellit por evitoni djegien nga dielli.
  3. Evitoni takat e larta … etj

Sekretet e Natyrës