Ndiheni të lodhur ???

Ndiheni të lodhur ???

10 Fiq të thatë dhe 2 karrota janë ato çfarë duhen për tu ndjerë me më shumë energji .

Mënyra e përgatitjes :

10 Fiq të thatë i ziejmë në 0.5 litër ujë për 20 minuta dhe 2 Karrota i ziejmë po në 0.5 litër ujë për 20 minuta .

Pas zierjes së tyre në enë të ndryshme i përziejmë bashkë duke i kulluar dhe konsumojmë 1 gotë 15 minuta para ushqimit .

Kjo kurë zgjatë 20 ditë dhe mund të përsëritet pas një jave nderprerjeje .

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës