My Beauty Night

Kremi 100% Natyral me përzierjen e Vajrave Bimorë dhe atyre Esencialë,me bazë Vajin e Rrushit,Shegës,Kajsise,Livandos etj.

-Është i përshtatshëm për ҫdo lloj lëkure, veҫanërisht
për Lëkurat e Ndjeshme.
-Vonon shfaqjen e Rrudhave.
-Trajton Lëkurën e Dëmtuar nga Produktet e Ndryshme.
-Ndihmon në largimin e Kapilarëve të Vegjël në Lëkurë.
-Hidraton, Ushqen me Vitaminat dhe Vlerat e secilit Vaj.

Si vepron kremi?

• Kremi “My Beauty” me formulimin e tij 100% Natyral ka një siguri maksimale duke mos pasur efekte anësore, përveçse në rastet e pranisë së alergjisë.

  • Pavarësisht formulimeve të ndryshme çdo krem ka veti hidratuese, ushqyese, rigjeneruese, vonon shfaqen e rrudhave (anti-rrudhë), desinfektuese.
  • Formulimi 100% Natyral i bën këta kremra të sigurtë dhe efikas dhe për pjesën poshtë syve.

Përgatitur në mënyrë artizanale nga Farmaciste Eriona

Formulë me 0 Kimikat

100 % Natyrale