Mrekullia për zorrën e trashë – Vaji i Linit

A e dini se …

Rezultatet e studimeve të fundit tregojnë se VAJI I LINIT, përmban nivele të larta të acideve yndyrore OMEGA-3 ,e cila është efektive në parandalimin e zhvillimit të kancerit të zorrës së trashë…
#Sekretet_e_Natyres sjell për ju VAJ LINI të Kompanisë ONEVA, Lider në Cilësi ,i pastër (i pa papërzier me vajra të tjerë) dhe prodhuar në presim në të ftohtë dhe Standartiuar me ISO 22000, standartizimi më i lartë i prodhimit.

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës