Mjaltë 100% Organik

Mjaltë 100% Organik

Sjellim për ju nektarin e bimëve medicinale nga lartësitë e Maleve të Konispolit.

Mjalti , ky produkt mahnitës që njihet që në lashtësi për kurimin e shumë sëmundjeve …

Ndër to mund të përmendim kurimin e problemeve shëndetësore të mëposhtme , ( por jo vetëm )

1. Ngrenia e rregullt e mjaltit ndihmon ne perforcimin e te mbajturit mend si dhe forcon trupin fizikisht.

2. Pirja e mjaltit i tretur në ujë të nxehtë ndihmon kundër diaresë.

3. Nëse mjalti pihet i tretur në ujë të ftohtë, ndihmon kundër kapsllëkut.

4. Me përdorimin e mjaltit pastrohet gjaku dhe lehtësohet qarkullimi i tij nëpër trup

5. Mjalti është ilaç për shërimin e të rahurave të shpejta të zemrës.

6.Mjalti është shumë i përshtatshëm për kurimin e anemisë .

 

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës